San Francisco tarzı %100 ekşi mayalı uzun ve yavaş fermente ekmeklerimiz.

En kaliteli ve taze malzemeler ile ürettiğimiz Fransız tarzı tatlı ve tuzlu seçeneklerimiz.

Kendi ekmeğimiz ve kruvasanlarımız ile zenginleştirdiğimiz, sağlıklı ve hafif kahvaltı/brunch seçeneklerimiz.

EKŞİ MAYALI EKMEKLERİ
BİZİMLE KEŞFEDİN

Ekşi Mayalı Cevizli Ekmek

Cevizli Ekmek

San Francisco tarzı %100 ekşi mayalı Cevizli ekmeğimiz yüksek miktarda ceviz içermektedir.…
23.00
Ekşi Mayalı Dinkel Ekmeği

Dinkel Ekmeği

Atalık buğday ekmeklerimizden Dinkel ekmeğimiz %100 katkısız dinkel unu, dinkel ekşi mayası,…
25.00

KURABİYELER

PASTALAR & TARTLAR

Cheesecake

Cheesecake

Tam buğday unu ile hazırladığımız cheesecake tabanı üzerine orman meyveleri ve çilekli…
22.00
Millefeuille

Milföy

Özel kruvasan tereyağı ile yaptığımız çıtır milföy hamuru arasında Madagaskar vanilyalı pastacı…
22.00
Alman Pastası

Alman Pastası

Mahlep ile tatlandırdığımız, yumuşak dokulu çörek arasında günlük pastacı kremamız ve muz…
18.00

Basında Sour & Sweet

"Türünün en iyisi"

Vedat Milor 

İnsanoğlunun binlerce yıllık ekmek yapma sanatına olan saygımız bizi sadece un, su ve tuz kullanarak gerçek ekmek yapma arayışına itti. Aynı bağlamda, yüzlerce yıllık Fransız pastacılık geleneğinden de etkilendik ve bu iki muhteşem sanatı bir arada yaşatıp sunabileceğimiz atölyemiz Sour & Sweet Artisan Bakery’i kurduk.

Mutfak

Kökeni 12,000 yıl öncesinde Neolitik döneme kadar dayanan ekmeğin ilk hali olan yassı ve mayasız ekmeklerin ilk olarak ülkemizin de içinde bulunduğu Ortadoğu topraklarında yapıldığı bilinmektedir.